Issey Miyake L´Eau D´Issey Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
3x

Descrierea produsului

Ușoară ca o adiere de primăvară și limpede ca o fântână în mijlocul unei păduri care se trezește la noua zi. Aceasta este apa de parfum Issey Miyake L'Eau D'Issey, care te va seduce cu prospetimea sa acvatică. Parfumul și-a câștigat locul pe piață de mai bine de 20 de ani. Sticla cu linii curate are o simplitate fără precedent.

Un parfum acvatic floral

Apa de parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey este o esență a feminității care aduce un omagiu apei. Notele cu care se deschide sunt proaspete datorită pepenelui care se amestecă cu apa de trandafiri și aroma de flori. Inima este accentuată de note de lacramioare, bujor, crin și garoafă. Partea de baza oferă un traseu mai lemnos, moale și misterios datorită mixului bogat de tuberoză, chihlimbar, lemn de santal, mosc, osmant și cedru. Descoperiți parfumul Issey Miyake L'Eau D'Issey, poetic și inedit.

Rating 5.0

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x recenzii

Review 3x


Flo

Nu exista parfumuri "vechi" in sensul de expirat! Niciodata! Cu cat un cod ( batch) indica un an mai vechi, cu atat parfumul este mai valoros si mai.de calitate. Nu doar pentru ca procesul de macerare confera o profunzime mai mare, durabilitate, ci si pentru ca cu cat sunt mai noi, cu atat se intervine mai mult in reteta originala, de catre forul superior in parfumerie IFRA. Asa ca nu confundati faptul ca e vechi cu acela ca e...expirat. Este valabil si pentru whisky si coniacurile de calitate, cu cat mai vechi,cu atat mai bune si mai scumpe! Rugati va sa primiti un parfum cat mai vechi, asadar!

Vera

Recomand

  • Miros fresh, diferit de dulcegariile actuale. Testerul a avut capac.
  • Totul a fost ok
Loredana B.

E greu cu recomandarea. Eu recomand din suflet, dar știu că nu se încadrează în tendințele actuale în domeniu. Nu are nicio legătură cu parfumuri gen Mugler, YSL, dior, etc. Deci dacă va plac acestea, cel mai probabil nu vă va plăcea Issey. Pe de alta parte are și peste 25 de ani de la lansare.

  • As fi dat mai multe stele, dacă erau disponibile. Este parfumul meu de suflet de câțiva ani buni. Este genul care ori îți place ori nu. Pe pielea mea miroase a mare, nu a flori. Miroase peste 10 ore pe piele și zile întregi pe haine. De fapt pe haine și după ce le spăl se mai simte. Cel mai important voiam să să precizez că este original și produs în decembrie 2019 ( pentru cei care spun că au parfumuri vechi pe parfimo). Apropo de asta, am cumpărat recent și un Balenciaga prods in iulie anul acesta.
  • Nu am.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: