Jaguar Jaguar Apă de toaletă pentru bărbați

1x

Descrierea produsului

Când numele mărcii britanice Jaguar este pronunțat, probabil vă veți gândi la cele mai luxoase mașini din lume. Cu toate acestea, marca Jaguar are și ceva de oferit iubitorilor de parfumuri. Stilul Jaguar Jaguar Eau de Toilette vă va convinge că luxul, eleganța și calitatea pot fi conținute într-o sticlă de parfum.

Jaguar Jaguar, un parfum aromat

Parfumul Jaguar Jaguar este conceput în spiritul acestui mare producător de mașini de lux, se remarcă pentru stilul său, liniile curate și eleganța. În notele de vârf, grapefruit este asociat cu busuiocul. Apoi parfumul evoluează spre o inimă care amestecă aromele clasice cu ingrediente mai neașteptate. Combinația dintre gardenia delicată și condimente vă va convinge că chiar și elementele contrastante pot da un rezultat armonios și irezistibil. Parfumul Jaguar este îmbunătățit de note elegante de lemn de cedru îmbunătățit de tonuri de chihlimbar și piele. Afirmă-ți eleganța cu Jaguar Jaguar Eau de Toilette .

Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Arpi

Un parfum bun

  • Este un parfum tipic masculin, nici tare dar nici slab, cu siguranta nu il vei simtii decat la persoanele de varsta 30+.
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: