Jimmy Choo Illicit Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Parfumul distinctiv Jimmy Choo Illicit a fost creat pentru o femeie îngâmfat, care este foarte atractiv și hipnotizant și se bucură de viață în inghitituri pline cu toate fructele pe care le aduce la ea. Parfumul modern care vă ridică la tonurile flori-fructate* a fost lansat în vara anului 2015. Lăsați-vă în misterios neînfrânat cu apă Illicit parfumat**.

Parfum pentru femei Jimmy Choo Illicit te duce într-o lume de experiențe fascinante și neobișnuite pentru simțurile tale. Cauza lor este combinația originală de ghimbir înțepător cu portocale amare. Ele sunt apoi înmuiate de fragilitatea iasomiei, care este completată de flori de portocal și de trandafir pasionat. Baza de miere-chihlimbar a parfumului creează o concluzie delicată a parfumului, care este împământată cu lemn de santal.

Surprindeți pe cei din jurul vostru cu rafinamentul său rebel, cu apă parfumată Jimmy Choo Illicit** nu veți fi niciodată trecute cu vederea. Este accesoriul perfect de modă pentru o femeie seducătoare și inspiratoare, care încântă să provoace un bărbat cu încrederea ei. Acest parfum dulce sexy vă va încălzi chiar și în cea mai rece vreme și vă va garanta o aromă lungă și caldă pe tot parcursul zilei.

Alternativele produsului Alternative Jimmy Choo Illicit

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: