Jövan Musk Apă de colonie pentru femei

În stoc   |  (ID: )
66,30 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Jövan Musk For Woman Eau de Cologne este un parfum elegant pentru femei sportive, care amestecă esențe răcoritoare și stimulante cu note atrăgătoare în mod misterios. Amestecă parfumuri neașteptate care creează un parfum armonic cu nuanțe variate care, toate împreună, formează un set foarte frumos. Acest parfum senzual îți crește perfect încrederea și este conceput pentru a evidenția feminitatea și eleganța naturală a femeilor. Lansat în 1972, parfumul Jövan Musk For Woman are, chiar și astăzi, mulți admiratori.

Parfumul pentru femei Jövan Musk For Woman conține esența cea mai plăcută și atractivă pentru nasul nostru. Este mușchiul, intens și senzual, care are un efect afrodisiac și promite o noapte magică plină de emoție. Parfumul Jövan Musk For Woman combină note de mosc cu note de iasomie și floare de portocal, a căror combinație aduce o plăcere extraordinară simțurilor tale. Rezultatul este evidențiat printr-o ușoară atingere de bergamotă care accentuează impresia de ansamblu.

Deși compoziția este construită în principal în jurul moscului senzual, parfumul este destul de delicat și simplu și este potrivit pentru zilele calde și însorite de primăvară și vară. Remarca-te in mulțime cu colonia Jövan Musk For Woman, care este elegantă, misterioasă și fermecătoare. Parfumul Jövan Musk For Woman este absolut feminin și in mod irezistibil captivant, este conceput pentru femeia căreia îi place să atragă atenția.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 3.5

(evaluat de 2x)

  • 50 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Cineva
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Mirosul tine toata ziua și rămâne o ușoară mireasmă și în haine

Recenzie client - Compari.ro

Din curiozitate. Mirosul de misc floral, dar este slab mirosul.

  • Nu sunt.
  • Mirosul nu este persistent. Este un slab miros de mosc si floral. Ma duce cu gândul la zapada si gheata.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest