Kallos Cosmetics Lab 35 Brilliance Shine Îngrijire și strălucire pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  29,70 LEI
Livrare:

Descriere

Brandul Kallos Cosmetics, originar din Ungaria, este popular astăzi în întreaga lume. În gama sa veți găsi produse cosmetice eficiente, de volum mare și rentabile pentru păr, corp, piele și machiaj. Cele mai renumite sunt cosmeticele de păr Kallos, cu care puteți obține cu ușurință un aspect sănătos pentru orice tip de păr. De asemenea, în magazinul nostru online, acestea se bucură de un mare interes și sunt evaluate pozitiv de către clienți.

Kallos Cosmetics Lab 35: Totul pentru un păr sănătos

Încercați, de exemplu, produsepentru păr uscat și deteriorat, balsam pentru pieptănare ușoară (prevenirea electrizării), spray de styling pentru păr ondulat, balsam pentru păr fin, balsam pentru păr ondulat sau șampon hrănitor fără sulfați și parabeni din seria modernă Kallos Cosmetics Lab 35. Există multe alte produse, cum ar fi masca pentru volumul părului și strălucire care conține colagen, acid hialuronic, ulei de măsline și ulei de nucă de cocos.

Produsele de TOP Lab 35: Ulei de păr hrănitor

Printre cele mai comandate produse din gamă sunt Kallos Lab 35 uleiuri hrănitoare de păr Indulging Nourishing Hair Oil, care restaurează și regenerează chiar și părul foarte uscat. De asemenea, face părul ușor de descâlcit și sigilează vârfurile despicate. Acesta conține ulei de argan cu eficiență dovedită, nucă de cocos, macadamia, semințe de in, ulei de măsline și de floarea-soarelui. Se aplică pe părul uscat (sunt suficiente una până la două doze), se freacă de-a lungul întregii lungimi a părului și nu se clătește. Utilizatorii raportează că uleiulmiroase frumos și reface părul fără a-l unge. Încercați să îl includeți în rutina de îngrijire a părului! Vom fi bucuroși să vă transmitem experiența clienților cu seria Kallos Cosmetics Lab 35, sub formă de recenzii pe site-ul nostru.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest