KENZO L´Eau Kenzo Pour Femme Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
244,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Pierdeți-vă în misterele KENZO L'Eau Kenzo Pour Femme și experimentați un sentiment nesfârșit de luminozitate și puritate. Acest parfum pentru femei lansat în 1996 simbolizează elementul apei, ca sursă a întregii vieți. Îi laudă puritatea, prospețimea, spontaneitatea și infinitatea și, în sine, se extinde în esența aceluiași spirit. Este dedicat fiecărei femei care se poate bucura de viață și este ghidată de instinctul său. L'Eau Kenzo se confundă perfect cu stilul său.

Descoperiți farmecul parfumului floral acvatic L'Eau Kenzo Pour Femme. În introducere, veți fi atrase de combinația de mandarine suculente cu menta răcoritoare, liliac și lăcrămioare, care vor revigora fiecare celulă a corpului vostru. Apoi se deschide un interludiu floral minunat de violete, nuferi și trandafiri, care sunt combinate ingenios cu note de piper aromat și piersic dulce. Baza este un amestec tentant de vanilie gourmet cu mosc și cedru, care adaugă o notă discretă de eleganță.

Fii mereu proaspătă și fermecătoare în orice situație și pe orice vreme. Cu apa de toaletă KENZO L'Eau Kenzo Pour Femme veți pluti deasupra apei ca o frunză proaspătă verde. Va crea pentru tine o oază frumoasă de liniște și pace, în care să te retragi din lumea agitată de astăzi. Te vei îndrăgosti de subtilitatea și simplitatea ei. KENZO L'Eau Kenzo Pour Femme este un parfum aerisit și răcoritor, clar și spumant, ca apa.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 4x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 4x review

Review 4x


Recenzie client - Compari.ro

Ok

Recenzie client - Compari.ro

Il utilizez de mult timp.

Ioana
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand acest parfum pentru vara, este destul de universal, nu are ce sa nu iti placa la el.

  • Este parfumul meu preferat pentru vara.
  • Nu are o rezistenta foarte idelungata.
  • Varianta tester vine fara capac.
Radu G.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

IIi acord 5 stele si Il recomand pt cele care prefera mirosul floral-acvatic.

  • Este unul din parfumurile mele preferate si il achizitionez constant de peste 15 ani. De regula il luam din duty free cand calatoream sau mi-l aducea sora mea din Italia. Cum anul acesta nu am putut sa calatoresc, am comandat parfumul pe parfimo.ro. Sunt foarte incantata de el. Miroase divin, a primavara, asta datorita notelor de liliac si lacarmioare , Isi mentine mirosul mult timp chiar si de la o zi la alta.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest