Lalique Pour Homme Apă de parfum pentru bărbați

Descriere

Lalique, acest nume este cel mai cunoscut pentru iubitorii de artă - născut în 1860, fondatorul companiei René Lalique a devenit unul dintre cei mai cunoscuți designeri de bijuterii la vremea Art Nouveau . A început apoi să lucreze cu sticla și a creat vaze și decorațiuni interioare, devenind unul dintre cei mai cunoscuți producători de sticlă. Încă de la începuturile sale, a proiectat sticle pentru parfumuri de diferite mărci (trebuie să cunoașteți sticla de parfum L’Air du Temps de Nina Ricci și capacul în formă de porumbel proiectat de Lalique).

În anii 90, compania a decis să-și creeze propriile parfumuri Lalique. Parfumurile unice Lalique sunt disponibile în ediții de colecție în sticle frumoase originale.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.6

(evaluat de 6x)

 • 73 % dintre clienţi recomandă
 • 6x review

Review 6x


Recenzie client - Compari.ro

un parfum de calitate la un pret decent

 • longevitate si siaj
 • nu are
Petru
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Daca iti doresti un parfum care sa lase "dara" in urma ta cand treci pe langa o gagica cu picioarele goale, nu e pentru tine. Daca te porti cu gleznuta goala, blugi in c*r, nu e un parfum pentru tine. Daca te vezi si consideri barbat intr-o lume de baieti care se cred barbati, atunci parfumul este pentru tine.

 • Clasic, rafinat, foarte barbatesc. Pur si simplu simti cum ti se ridica parul de pe piept cand il mirosi. Un parfum old-school care te face sa te simti barbat.
 • Performanta moderata pe pielea mea, scot undeva la 6-8 ore. Dar este ok.
Dom
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Calitativ este un parfum foarte bun, la un pret foarte mic

 • Super miros, persista 10 ore, perfect pt vreme rece
Nicky
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand cu mare incredere pentru toamna si primavara.

 • Foarte bun.
 • Initial poate mirosi un pic cam tare.
Walter
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Persistent, preț imbatabil dar recomand testare înainte de achiziție.

 • Parfumul nu este ceea ce am crezut, asa ca l-am dat tatălui meu căruia ii place mult. Persista de te saturi, vine copilul de la bunici și miroase a parfum cand îl tine în brate.
 • E foarte old-school.
stefan
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Am achizitionat testerul de 75 ml de la Lalique pour homme cu un pic de neincredere in privinta originalitatii. De cum desfaci cutia si tii in palma sticla de parfum stii ca este 100% originala. O sticla Lalique este inconfundabila, denota stil, eleganta, rafinament, Nu cred ca poate fi copiata de vreun falsificator de parfumuri. Cine detine o sticla de parfum Lalique (orice sticla) stie despre ce e vorba. Parfumul este pe masura sticlei, pretul este imbatabil, Bravo parfimo, impresionant! 5 stele!


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest