Lalique White Apă de toaletă pentru bărbați

Descrierea produsului

Parfumul de apă de toaletă pentru bărbați Lalique White**, care și-a atras inspirația în frumusețea luminii, vă va impresiona cu blândețea și prospețimea la primul miros. Compoziția parfumurilor aromatice de citrice, lansată în 2008, este foarte neutră, deci este perfectă pentru toți bărbații care caută parfum non-violent, dar în același timp captivant. Numele parfumului, care în traducere este „alb”, se traduce nu numai în puritatea și simplitatea compoziției parfumate, ci și în designul sticlei.

Parfum proaspăt delicat pentru bărbați

Prospețimea se spune deja cu acordurile introductive, care sunt interacțiunea dintre bergamotă, frunze de lamaie, elemi și tamaride. Excitarea și subtonul spumant aduce în apa parfumată de toaletă inima bate în ritmul violetelor delicate, cardamom, nucșoară aromată și piper alb picant. În cele din urmă, există tonuri care sunt pline de eleganță și senzualitate. Corpul tău miroase a chihlimbar însorit, lemn de cedru, mușchi de stejar pământesc și mosc seducător, parfumul căruia nu va lăsa nici o femeie rece.

Parfum pozitiv umplut cu prospețime până la margine. Într-o propoziție, se poate descrie parfumul apei de toaletă pentru bărbați Lalique White, care este potrivit pentru utilizare zilnică, în special în zilele calde.

Alternativele produsului Alternative Lalique White

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: