Lalique White Apă de toaletă pentru bărbați

Testerul are aceeași compoziție ca și produsul original. Diferențele constau in: Ambalarea - este făcută în cutii de carton, uneori chiar fără o cutie. Ambalare - identică cu designul standard, dar poate fi de asemenea diferită, de exemplu prin dimensiune, afișarea unor elemente, pentru unele parfumuri nu este furnizat capacul superior al pulverizatorului.
În stoc   |  (ID: )
128,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul de apă de toaletă pentru bărbați Lalique White**, care și-a atras inspirația în frumusețea luminii, vă va impresiona cu blândețea și prospețimea la primul miros. Compoziția parfumurilor aromatice de citrice, lansată în 2008, este foarte neutră, deci este perfectă pentru toți bărbații care caută parfum non-violent, dar în același timp captivant. Numele parfumului, care în traducere este „alb”, se traduce nu numai în puritatea și simplitatea compoziției parfumate, ci și în designul sticlei.

Parfum proaspăt delicat pentru bărbați

Prospețimea se spune deja cu acordurile introductive, care sunt interacțiunea dintre bergamotă, frunze de lamaie, elemi și tamaride. Excitarea și subtonul spumant aduce în apa parfumată de toaletă inima bate în ritmul violetelor delicate, cardamom, nucșoară aromată și piper alb picant. În cele din urmă, există tonuri care sunt pline de eleganță și senzualitate. Corpul tău miroase a chihlimbar însorit, lemn de cedru, mușchi de stejar pământesc și mosc seducător, parfumul căruia nu va lăsa nici o femeie rece.

Parfum pozitiv umplut cu prospețime până la margine. Într-o propoziție, se poate descrie parfumul apei de toaletă pentru bărbați Lalique White, care este potrivit pentru utilizare zilnică, în special în zilele calde.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.2

(evaluat de 5x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 5x review

Review 5x


Recenzie client - Compari.ro

Am ales produsul in urma unor "recomandari" si pt pretul accesibil.

  • Produsul are un miros puternic, uso floral, dupa un timl ramane un miros placut cu o persistenta bunucica-3-5 ore.
  • Nirosul floral de la inceput prea puternic pt un parfum barbatesc.
Recenzie client - Compari.ro

ca s colectionar de parfumuri...

Recenzie client - Compari.ro

Produs original

Recenzie client - Compari.ro

Cunosc si imi place brandul

  • Calitate/pret
Recenzie client - Compari.ro

super


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest