Mandarina Duck Let´s Travel To New York Apă de toaletă pentru bărbați

Testerul are aceeași compoziție ca și produsul original. Diferențele constau in: Ambalarea - este făcută în cutii de carton, uneori chiar fără o cutie. Ambalare - identică cu designul standard, dar poate fi de asemenea diferită, de exemplu prin dimensiune, afișarea unor elemente, pentru unele parfumuri nu este furnizat capacul superior al pulverizatorului.
          
În stoc   |  (ID: )
20,90 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Născut în Italia la sfârșitul anilor 70, eticheta Mandarina Duck revoluționează bagajele cu design și produse practice. Mandarina Duck este un mare brand italian de prêt à porter și accesorii. Stilul de avangardă, importanța culorilor și a materialelor de înaltă calitate fac din această marcă un must-have.

Accesoriile și parfumurile Mandarina Duck sunt unice și inedite. Parfumurile Mandarina Duck apelează la femei independente, emoționale, curioase, încrezătoare și pline de umor. Bucuroasă, la modă, cochetă și plină de viață, marca Mandarina Duck subliniază stilul tău.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 3.5

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Alex
Recenzie client - Parfimo.ro

Datorită prețului primește 4 stele dar trebuie incercat nu toată lumea rezonează . Este pt cei ce le plac parfumuri foarte pudrate

  • Un parfum ieftin cu un raport calitate preț bun. Persistenta maxim 4 ore și siaj o ora
  • Miros foarte pudrat combibat cu morcov și o dulceață îl fac cam bătrânesc
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest