Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Montale Black Aoud Apă de parfum pentru bărbați

În stoc   |  (ID: )
315,50 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Montale - acest brand francez a fost creat în 2003 la Paris de către parfumierul Pierre Montale. Pierre Montale a locuit mult timp în Arabia Saudită, unde a creat parfumuri pentru familia regală. Astfel, amestecurile de parfumuri diferite făcute în Orient au devenit o sursă de inspirație pentru parfumurile Montale. Parfumurile exclusive Montale sunt fabricate din materii prime rare, care sunt utilizate într-un mod foarte concentrat. Seria Aoud Parfums Montale este prima linie de parfumuri franțuzești care conține un ingredient foarte rar și enigmatic - oud. Aroma este o rășină aromată care se formează în lemn contaminat de umezeală.

Parfumurile Montal sunt adevărate elixiruri ale iubirii și fericirii, sunt enigmatice și par să provină din vremuri foarte vechi. În fiecare parfum Montale din Paris, veți găsi o piesă de istorie magică originară din Orient.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.8

(evaluat de 5x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 5x review

Review 5x


Recenzie client - Compari.ro

Miroase bine

  • Persista toata ziua.
Recenzie client - Compari.ro

Parfum persistent, foarte frumos. Pacat ca parfumurile de nishe nu sunt la reducere, sau nu sunt reduceri reale

  • Nu l-am gasit la reducere.
F. U.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Cu un miros bogat, apa de parfum "Black Aoud" (100 ml) de la Montale (Paris) prezintă în mod elegant o combinație olfactivă destul de reușită între buchete mari și generoase de trandafiri de Damasc, proaspeți și stropi calzi de oud. Plăcută alcătuirea! Firește, veșnica poveste: eterna îmbrățișare dintre trandafiri și agar. Și un strop oarecum citric aici (puțin amărui-dulceag). Parfumul este caracterizat de aceeași "dulceață" tipică tuturor creațiilor Montale. De altfel, extrem de bine închegată alcătuirea miresmelor! Abundă în tușe olfactive arăbești. Deosebit de longeviv! Apa de parfum în sine este foarte bună, ușor uleioasă, fină, bucurându-se din plin de întreaga durabilitate de la Montale Parfums Paris. Este un miros unisex la început, dar care înclină în mod cert spre masculin. Așadar, veleități de luat în seamă, de la proiecție, siaj și până la impresia finală pe piele (în special) și în jur (în general). Prezentarea apei de parfum se face în mod simplu și elegant, destul de "chic", binecunoscuta siglă Montale, recipientul din aluminiu, delicat, negru, înveșmântat într-un săculeț din material textil. Felicitări! Voi oferi un maxim de 5 stele, însă există, firește, nu numai pentru cunoscători/doritori, ape de parfum cu totul și cu totul deosebite, chiar fascinante, absolut orientale, mistificând, parcă, tăria lăuntrică a agarului și blândețea tandră a rozelor. Avem un raport calitate/preț/cantitate absolut onest exprimat! De asemenea, parfumul este plăcut, destul de aerat, nu este înecăcios. Deci, un strop de occidentalism aici. Dar este foarte bine alcătuit; cu măiestrie. Trebuie folosit, "purtat", ca să îți dai seama. Un parfum cu care trebuie să te obișnuiești. "Black Aoud": pentru iubitorii combinației olfactive dintre trandafiri și oud! Un parfum cu putere!

Recenzie client - Compari.ro

perfect

Recenzie client - Compari.ro

Voiam sa incerc un Montale. Necunoscand marca, deci nestiind daca imi place, m-am “riscat” cu un tester. Mi-a placut parfumul si chiar si ideea de a cumpara testere, cand cumpar pentru mine.


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest