Cumpărați cosmetice pentru corp și primiți al doilea produs redus cu 10%.

Moschino Pink Bouquet Apă de toaletă pentru femei

În stoc 1 până la 3 buc   |  (ID: )
84,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Ia dus pe un val de euforie dulce cu Moschino Roz buchet apă de toaletă. Acest parfum pentru femei lansat în 2012 vă va aduce energie pozitivă, dragoste și dispoziție plină de bucurie. Vă încântă cu compoziția sa de flori și fructe, care se ascunde într-o sticlă drăguță în formă de inimă roz, decorată cu un colier de argint cu pietre.

Accentele introductive vă vor duce în vara caldă, unde vă așteaptă fructele suculente de ananas exotic și zmeură cu o atingere blândă de bergamotă. În inima puteți ajunge la grădina de flori, unde domină aroma amețitoare de bujor, crin delicat al văii, violete și iasomie dulce. Baza este interacțiunea dulce a piersicii cu turtă dulce, care cu mușchi de mosc și stejar creează o bomboană plăcută la sfârșit.

Moschino Pink buchet este adevăratul parfum pentru o tânără romantică care îi place să se îndrăgostească. Parfumul reprezintă ochelari roz naivi, pe care îi punem cu prima dragoste. Ne lăsăm în derivă pe un val de pasiune şi nu vedem lumea reală din jurul nostru. Parfumul este intens și mai dulce și permis să fie purtat în orice moment al anului. Dimineața sau seara, cu botul roz de la Moschino**, veți fi fermecători în orice situație.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 2.8

(evaluat de 2x)

  • 33 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Florina
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Nu

  • -
  • Inecacios,mie nu imi place!
Recenzie client - Compari.ro

Evident un produs superb

  • Multiple
  • Nu am observat

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă