Naomi Campbell Naomi Campbell Apă de parfum pentru femei

Descriere

Apa de parfum Naomi Campbell de la brandul omonim al celebrului top model este un cocktail dulce și irezistibil de fructe exotice și flori cu parfum dulceag. Vârful flaconului său subțire din sticlă este, de asemenea, rafinat, reprezentând o unghie pictată a unei femei.

Un parfum sexy pentru femeile moderne

Parfumul Naomi Campbell se remarcă cu adevărat și este garantat să vă aducă sex-appeal. Doar câteva picături pe încheietura mâinii, pe cot sau pe decolteu și niciun bărbat nu va putea rezista. Secretul parfumului lui Naomi Campbell este reprezentat de bergamotă și cactus condimentate cu anason, însoțite de piper roșu, iasomie amețitoare, magnolie, orhidee și piersică albă în centru, toate subliniate de vanilie seducătoare, ambră cenușie, note calde de cedru și lemn de santal la bază.

Răsfățați-vă cu parfumul lui Naomi

Apa de parfum Naomi Campbell Eau de Parfum Naomi Campbell este primul parfum al modelului icon care a lansat, de asemenea, o carte, un album muzical și a investit în lanțul de restaurante Fashion Cafe împreună cu alte modele. Parfumul Naomi Campbell a fost lansat în 1999. Acesta a fost compus de parfumierul Ursula Wandel, care a reușit să capteze farmecul unic al simpaticului top model. Lăsați parfumul delicat al lui Naomi să vă inspire.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest