Nina Ricci L'Air Du Temps Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
208,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul Nina Ricci L'Air Du Temps Eau de Toilette are o ținuta foarte feminina și eleganta. Mai mult, multe cliente spun că el oferă un acord de garoafe-gardenie cu accente florale și picante și are o aură aproape angelică. Este un miros care este foarte frumos de purtat primăvara și vara. Atemporal, parfumul L’Air Du Temps *, decent și totuși plin de pasiune, îți va accentua farmecul feminin în timpul zilei sau al serii.

Un parfum romantic lansat în 1948

  • Parfumul Nina Ricci L’Air Du Temps a fost lansat în 1948, după cel de-al Doilea Război Mondial, când femeile doreau din nou să cumpere haine și accesorii frumoase ale marilor mărci. Compoziția sa actuală este mai ușoară, dar totuși clasică. Lasă-te sedus, chiar și în secolul XXI, de notele de garoafă, cuisoare, trandafir, violet, iasomie și fructe care sunt prinse în minunata sticlă de eau de toaletă Nina Ricci L Ora de aer . Bucurați-vă de fundalul său lemnos și musculos și, datorită aldehidelor, partea sa este foarte moale și curată.

O adevărată legendă printre aromele florale

Parfumul este un accesoriu absolut esențial pentru femei. Parfumul devine oa doua piele și dezvăluie identitatea fiecărei femei printr-o semnătură olfactivă. Eau de Toilette de la Nina Ricci nu trebuie să lipsească din lista celor mai cunoscute parfumuri florale. Sticla iconică, care este depășită de duo de porumbei care servesc ca un cabochon care simbolizează pacea, a fost deținut de generații de femei care iubesc farmecul francez.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

L-am mai cumpărat și în trecut și mi-a placut

Recenzie client - Compari.ro

Îmi plac parfumurile vintage..

  • Este un parfum cu un miros vintage, elegant și f. persistent.
  • Are un miros mai greoi fata de parfumurile florale de azi.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest