Obțineți cadou de la brandul Cacharel !

OPI

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand OPI

Brandul profesional pentru îngrijirea unghiilor OPI se află pe piață de aproximativ 30 de ani. Acesta a fost fondat în Los Angeles de către George Schaeffer, care inițial se ocupa cu producția de materiale dentare. Materialele folosite în industria dentară și a unghiilor erau foarte asemănătoare, iar astfel brandul OPI a introdus pe piață primul sistem acrilic de înaltă calitate din lume. Primele produse au fost folosite în saloanele de manichiură, și ulterior brandul a pătruns în locuințele clientelor din întreaga lume.

Îngrijirea perfectă a unghiilor

În prezent, brandul OPI este vândut în peste 100 de țări, și produce peste 50 de milioane de produse anual. Produsele OPI nu sunt testate pe animale. În sortimentul acestui brand găsiți de la lacuri de unghii si uleiuri hrănitoare, la creme de mâini.

Preferate ale celebrităților

Lacurile brandului OPI oferă unghiilor un finisaj luxuriant, cu o strălucire intensă. Pe lângă edițiile limitate, brandul are în gama sa peste 200 de nuanțe. OPI este preferat de celebrități precum Serena Williams, Katy Perry sau surorile Kardashian.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest