Paco Rabanne Paco Apă de toaletă unisex

4x

Descrierea produsului

Apa de toaletă Paco Rabanne Paco este un parfum unic pentru bărbați și femei din 1995. Acesta include tonuri neutre de citrice aromatice care vor susține orice personalitate. Fiți excepționali și lăsați-vă să vă înfășurați într-o pătură de armonie, puritate și eleganță.

Lăsați-vă să vă duceți pe un val fin de consoană de citrice proaspete cu amalfi de lămâie și mandarină, cu pin și coriandru în introducere. Inima desfasoara note de ceai, ciclamen, iasomie dulce si lavanda imbatatoare, care te invaluie intr-un voal de farmec care incanta imprejurimile. Baza acestui parfum unic este compusă din boabe tonka, lemn de santal, cedru de Virginia și mosc intens, datorită căruia compoziția dobândește atractivitate.

Du-te călătoria personală cu apă de toaletă unisex Paco Rabanne Paco. Fie că sunteți bărbat sau femeie, acest parfum vă va încălzi ziua și vă va revigora sufletul. Veți purta cu har pe o notă de bucurie pe tot parcursul zilei. Parfumul este original și rafinat, iar cu el veți obține un sentiment de fericire. Este potrivit în orice vreme, depinde de dvs. când vă veți bucura de pe cei din jurul vostru cu prezența dvs. frumoasă.

Alternativele produsului Alternative Paco Rabanne Paco

Rating 4.9

(evaluat de 4x)

  • 78 % dintre clienţi recomandă
  • 4x recenzii

Review 4x


Tudor

Recomand mai ales pentru cei care vor un parfum care sa atragă atenția și să meargă la sigur mai ales la acest preț.

  • Este un miros sofisticat care atrage atenția. Persistentă bună. Merită cumpărat. Prețul este foarte bun având în vedere calitatea.
  • Nimic neplăcut.
cornel

5 stars, indiscutabil

  • il folosesc de prin anul 2000....super pret cu aceasta ofertam mai iesftin decat in duty free
Mircea

Recomand sincer Paco Rabanne Paco. O să-l cumpăr mereu de acum înainte.

  • Îmi place parfumul, miroase f. frumos, pe piele mirosul persistă aprox. 4 ore iar pe tricou ține și mai mult.
Valy

FB


Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: