Parfum solid

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Parfum solid

Doriți să păstrați parfumul preferat în orice moment chiar și în cea mai mică geantă, buzunar sau avion? Acum poți avea o formă practică solidă de parfum. Ca și parfumurile tradiționale din sticluțe, parfumurile solide oferă o gamă largă de parfumuri pline de emoții și design irezistibil. Un mare plus al parfumurilor solide este compoziția naturală: de obicei nu conțin coloranți chimici, conservanți sau alcool și, prin urmare, sunt blânde pe pielea sensibilă. Pe de altă parte, ele pot părea mai puțin puternice pentru unele femei.

Cum se utilizează parfumul solid?

Parfumurile solide cu consistență cremoasă conțin o ceară naturală și unt cu un amestec de uleiuri aromatice. Acestea sunt, de obicei, sub forma unui baston, pe care trebuie doar să îl treceți peste piele pe punctele pulsului (încheietura mâinii, gâtului, scobitura gâtului...), sau cu degetele. Cu parfumul solid, puteți parfuma și vârfurile părului. Avantajul parfumurilor solide este ambalajul mic și ușurința de utilizare, dezavantajul fiind rezistența mai mică la căldură, umiditate și deschidere prelungită. Cu toate acestea, cu puțină vigilență, parfumurile solide vă servesc întotdeauna excelent.

Mărci care produc parfumuri solide

Parfumurile solide sunt aduse pe piață, de exemplu, de marca franceză L'Occitane en Provence, abreviat L'Occitane, care este, de asemenea, cunoscut pentru produsele cosmetice pentru piele și corp, bazate întotdeauna pe ingrediente naturale. Textura și aroma cosmeticelor L'Occitane inspiră stilul de viață mediteranean. Parfumurile solide ale mărcilor Dermacol sau Chloé sunt, de asemenea, populare. În forma solidă (inel) există, de asemenea, un parfum popular Daisy de la marca Marc Jacobs. Desigur, există și margaretele iconice...

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest