Periuțe de dinți oscilante

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Periuțe de dinți oscilante

Dacă vă doriți un zâmbet sănătos, programați vizite regulate la dentist și, cel mai important, periați-vă pe dinți cel puțin două minute în fiecare zi, dimineața și seara. Nu există un înlocuitor pentru îngrijirea dentară la domiciliu, așa că recomandarea noastră pentru dinți curați lună - periuța de dinți electrică oscilantă - poate fi utilă!

Principiul care stă la baza acestei metode de spălare a dinților

Periuța de dinți electrică oscilantă este un instrument la îndemână care se mișcă în diferite direcții și vibrații pentru a vă ajuta să vă curățați dinții și gingiile.Capul său mic se mișcă rapid înainte și înapoi sau in sens rotativ. Acest lucru ajută la îndepărtarea plăcii, a resturilor alimentare și a petelor de pe suprafața dinților mai eficient decât o periuță de dinți manuală. Poate curăța chiar și zonele greu accesibile, cum ar fi cele interdentare sau dinții din spate. Utilizarea unei periuțe de dinți oscilante este de obicei mai ușoară decât utilizarea unei periuțe de dinți manuale. Utilizatorii nu trebuie să depună atât de mult efort, deoarece periuța face singură cea mai mare parte din acțiune. Aceasta poate îmbunătăți foarte mult igiena orală, reducând astfel riscul diferitelor probleme dentare și a gingivitei.

Moduri și funcții ale periuței de dinți oscilante

Periuțele de dinți oscilante au diferite moduri și funcții, cum ar fi pentru persoanele cu gingii sensibile, cronometru pentru durata corectă a periajului și senzori de presiune care alertează utilizatorii dacă aplică prea multă presiune în timpul periajului. Cele mai multe periuțe de dinți oscilante au capăt înlocuibil, astfel încât nu trebuie să cumpărați o periuță nouă, ci doar să înlocuiți capătul vechi cu unul nou, ceea ce este mai economic și mai ecologic. Intervalul dintre inlocuiri este de aproximativ trei luni, similar cu cel al periuțelor de dinți manuale. Lasă-te inspirat de opiniile multor dentiști și igieniști dentari care recomandă utilizarea periuțelor de dinți electrice oscilante ca fiind o modalitate foarte eficientă de a avea grijă de dinții tăi.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest