Cumpărați cosmetice pentru corp și primiți al doilea produs redus cu 10%.

Revlon Charlie Gold Apă de toaletă Fraîche pentru femei

În stoc   |  (ID: )
19,40 LEI
Livrare:

Descriere

Parfumul captivant Eau Fraiche Revlon Charlie Gold captează inima cu tonul său dulce cald, care vă va răsfăța și vă va răsfăța. Aroma oriental-florală este ca un soare strălucitor pe o plajă fierbinte ascuns într-o sticlă aurie de Charlie Gold. Lăsați-vă îmbrățișați de această îmbrățișare esențială, vă veți simți divin pe scurt.

Esența radiantă a parfumului acestei doamne se deschide cu o combinație delicioasă, în care predomină notele de fructe de prune, caise și portocale. Acestea sunt umplute cu un vârf de scorțișoară și note calde de lemn de santal și chihlimbar. La inima se întind note florale de iasomie, frezii și violete, care sunt completate dulce de caramel intoxicant și piersic copt. La sfârșitul parfumului, se adaugă un punct senzual cu mosc intens, trandafir pasionat și lemn de cedru.

Parfum fermecător, senzual și feminin, cu o durată lungă și chiar la un preț accesibil. Acesta este aurul Charlie Gold Eau Fraiche, care a fost lansat în 1995, ca o versiune ușoară a apei de toaletă originale Revlon Charlie Gold*. Acum nu vă puteți teama să folosiți acest parfum în perioada zilelor însorite de primăvară și vară. Elixirul de aur într-un amestec de fructe florale cu undertone orientale vă va face să vă simțiți confortabil chiar și în vreme caldă și nu veți deranja pe nimeni.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest