Rezerve

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Rezerve

Vremurile moderne au adus inovații în îngrijirea dinților sub forma periuțelor de dinți electrice, care vă permit să obțineți rezultate mult mai bune decât periuțele de dinți manuale clasice. Prin schimbarea regulată a capetelor periuțelor de dinți electrice, obțineți o igienă orală optimă și eliminați cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât cu o periuță de dinți manuală.

Cheia unui zâmbet strălucitor zilnic.

Fibrele periutelor electrice au fost dezvoltate pentru a acoperi în mod optim dintele și a pătrunde chiar și în cele mai adânci spații interdentare. Din acest motiv, acestea sunt capabile să îndepărteze placa chiar și acolo unde o periuță de dinți manuală nu poate ajunge. Această metodă de curățare eficientă previne apariția tartrului și a cariilor, ceea ce înseamnă mai puține vizite la dentist și o mai bună sănătate a dinților tăi. Periuța de dinți electrică cu rezerve interschimbabile este potrivită pentru curățarea zilnică și poate fi folosită și în cazul gingiilor sensibile, gingivitei, parodontozei și peri-implantitei.

Cât de des trebuie schimbate capetele periuțelor de dinți electrice?

Frecvența de înlocuire a capetelor de schimb ale periuțelor de dinți electrice depinde de o serie de factori, dar de obicei este între două și trei luni. Înlocuirea capetelor de rezerva este importantă pentru a menține eficiența periuței de dinți electrice și pentru a asigura o îngrijire corespunzătoare a dinților și gingiilor. Respectarea recomandărilor producătorului și verificarea regulată a stării periuței vă va ajuta să vă mențineți igiena orală. Încearcă periuțele de dinți electrice și capetele de rezervă de la mărcile Oral-B sau Curaprox pentru a oferi dinților tăi cea mai bună îngrijire.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest