Roberto Cavalli Paradiso Azzurro Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
199,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Deschideți porțile larg deschise la paradisul tropical și bucurați-vă de atmosfera perfectă de vară plină de soare și liniște cu parfumul de apă parfumată pentru femei Roberto Cavalli Paradiso Azzurro**. Introdus în 2016, parfumul și-a găsit inspirația în razele aurii reflectate ale soarelui deasupra suprafeței azurii a Mării Mediterane. Diamantul tăiat nu este doar o compoziție florală și aromatică intoxicantă, ci și o sticlă în formă de diamant de culoare albastru turcoaz.

Parfumuri aromatice

Bucurați-vă de momente lipsite de griji și răsfățați-vă pe deplin de sentimentul de fericire și bucurie cu acorduri introductive, care sunt alcătuite din parfumul revigorant de bergamotă, accente de citrice și lavandă aromatică. Cu inima apei parfumate, se pretinde aroma subtilă de iasomie, iar concluzia aparține chiparos și lemn de cașmir.

Plimbați-vă de-a lungul plajei de nisip, simțiți atingerea soarelui și a brizei ușoare cu toate simțurile și îmbrăcați-vă în parfumul fermecător al apei parfumate Roberto Cavalli Paradiso Azzurro.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Parfumul a ajuns sigilat, în folie de plastic. Parfumul prezintă notele cunoscute, persistă câteva ore. Am avut impresia că cel ambalat în sticlă de 75 ml persista o perioadă mai îndelungată de timp.

Recenzie client - Compari.ro

A fost o surpriza placute, peste asteptari.


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest