Rochas Tocade Apă de toaletă pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Marca Rochas a fost creată în 1925 de francezul Marcel Rochas. Primul parfum Rochas, în omagiu pentru soția sa Hélène, se numește pur și simplu Femme. A fost lansat în 1944 și este vândut chiar și azi. Casa Rochas a lansat de-a lungul timpului parfumuri mitice, cum ar fi parfumul elegant și clasic Madame Rochas, parfumul oriental Rochas Byzance, apa dulce care revoluționează colonia Eau de Rochas sau parfumul subtil Doll.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 6x)

 • 75 % dintre clienţi recomandă
 • 6x review

Review 6x


Mihaela
Recenzie client - Parfimo.ro

Mie mi se pare ca seamana cu Magie Noir, are multe note comune! Este persistent si adictiv!

 • Sublim! Persistent! Pret bun! Ce poti cere mai mult?!Merita fiecare leu!
 • Totul este perfect
Andreea
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

L-as recomanda oricarei femei cu varsta 30+, cu o anumita maturitate si rafinament.

 • Deosebit. Elegant si rafinat.
Recenzie client - Compari.ro

Un parfum reusit

 • Testerul a venit cu capac. Parfum persistent, învaluitor... Îmi place. Și l-am prins la un preț imbatabil.
 • Nu are
Simona
Recenzie client - Parfimo.ro

Am luat testerul si a venit cu capac si cutie de carton simpla de tester. Sticla arata superb, design Serge Mansau, parfumul miroase foarte bine, sofisticat.

 • -
Crysty
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Unul dintre minunatele parfumuri ale anilor 90, un floral-oriental pudrat, foarte reușit, care începe cu acorduri florale, cu note foarte bine amestecate, creând o adevărată simfonie florală, în care eu disting la un moment dat irisul, iar ca notă de bază, în special, vanilia. Îmi amintește oarecum de L'Heure Bleue de la Guerlain, nu pentru că ar fi similare, deși au câteva note în comun (trandafir, iris, vanilie, mosc) ci pentru că ambele, cu toate că au fost create la un secol distanță, se remarcă prin același rafinament și eleganță, ele fiind elaborate cu multă atenție, nu doar în scop comercial, așa cum, din păcate, se întâmplă azi cu majoritatea parfumurilor contemporane.

 • Are o aromă specială, unică. Persistența și siajul sunt foarte bune. Cu toate că este o apă de toaletă, are performanţele unei ape de parfum.
 • Forma sticlei, în special dopul nu mi se par foarte inspirate, dar până la urmă primează conținutul și nu ambalajul, așa încât pot trece peste acest minus.
Delia
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

L-as recomanda tuturor femeilor!

 • Aromatic, imbietor, seducator, cald, elegant. Cu o deschidere verde-amaruie, incet, incet trece spre o vanilie acompaniata de ambra, paciuli si cedru.... Te face sa intinzi mana din ce in ce mai des spre el si ceea ce este cel mai important nu te plictisesti de el......Cu o persistenta mare eu il vad potrivit toamna.....
 • Pentru mine a fost o surpriza placuta!

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest