S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne Pour Homme Apă de toaletă pentru bărbați

1x
Vă vom livra
Casete cadou S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne Pour Homme Apă de toaletă puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Apa de toaletă 58 Avenue Montaigne Pour Homme marca S.T. Dupont a fost lansat în 2012. La prima vedere, chiar și aroma unui parfum excepțional combină respectul față de tradiții cu un concept modern care corespunde ritmului secolului XXI. Parfumul emană un stil franțuzesc și prestigiu, care este indiscutabil caracterul parfumurilor franțuzești. Parfumul conceput pentru un bărbat elegant va deveni un accesoriu de lux pentru momentele extraordinare ale vieții tale.

Parfum lemnos pentru bărbați

Compoziția ușoară, delicată începe cu interacțiunea citricelor, care în câteva minute este combinată cu aroma de maghiran, salvie și piper picant, care conferă atingerea masculină apei de toaletă. Tonurile de bază combină parfumul cald de lemn de santal și lemnul rar de cașmir. Vetiverul şi ambra creează finalul extraordinar. Nu trebuie să vă faceți griji că nu veți fi cuceritor cu apa de toaletă S.T.. Dupont 58 Avenue Montaigne Pour Homme, pentru că veți fi pur și simplu inconfundabil.

Alternativele produsului Alternative S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne Pour Homme

Rating 4.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Bordei A.

Dacă la început ți se pare ca te-ai dat cu un after shave după 1-2 minute o să-ți schimbi părerea. Puțin cam dulce dar nu încât să ți se facă rău, ție sau celor din jur. Persistență ok (4-5 ore pe pielea mea). Concluzie: recomand testarea înainte de achiziție.

Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: