Schwarzkopf

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Schwarzkopf

Brandul Schwarzkopf este unul dintre cei mai importanți trei specialiști din lume în cosmetică pentru păr și acoperă toate categoriile de colorare, îngrijire și coafare a părului.

Schwarzkopf este pe piață încă din 1898. Totul a început la Berlin, unde farmacistul Hans Schwarzkopf a deschis un mic magazin. La vremea aceea Schwarzkopf nu apreciază uleiurile scumpe și săpunurile agresive care sunt folosite pentru spălarea părului și decide să inventeze produse cosmetice accesibile tuturor. Apoi dezvăluie primul său produs, un șampon pulbere. Acest șampon devine imediat un hit și afectează pozitiv dezvoltarea societății. Schwarzkopf a deschis apoi primul său centru de formare a coafurii, Institutul Schwarzkopf pentru Igiena părului. Schwarzkopf nu încetează să inventeze produse noi și apoi introduce pe piață primii coloranți pentru păr și primul șampon non-alcalin.

Astăzi, portofoliul Schwarzkopf include numeroase mărci și produse foarte cunoscute în special printre colorații, produse de coafură, îngrijirea părului, produse de igienă, îngrijirea pielii și igiena orală. Marca Schwarzkopf include linii de produse legendare, cum ar fi Schauma, Taft, Palette sau GLISS KUR și got2b. Divizia „Schwarzkopf Professional” ocupă poziția a 4-a în rândul mărcilor de salon exclusive.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest