Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Serge Lutens La Fille de Berlin Apă de parfum

În stoc   |  (ID: )
305,40 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Serge Lutens este un artist, fotograf și realizator francez, designer de modă și designer de parfumuri.

Serge Lutens s-a născut în 1942 în Lille, în nordul Franței. În 1956, la 14 ani, a fost plasat împotriva voinței sale într-un salon de coafură și a descris acest moment al vieții sale drept esențial. Începe să experimenteze machiajul și să creeze fotografii neobișnuite, datorită cărora devine celebru.

Din 1991, Serge Lutens este dedicat producției de parfumuri exclusive. Pasionat de parfumuri, Serge Lutens devine un cunoscut și esențial designer de parfumuri. În ciuda faptului că parfumurile sale nu fac parte din parfumurile „mainstream” și Serge Lutens semnează parfumuri prestigioase, rare și misterioase, parfumurile Serge Lutens sunt foarte populare în rândul publicului larg. Parfumurile Serge Lutens au deja peste cincizeci de creații originale. Creațiile sale olfactive sunt premiate patru ani la rând, din 2001 până în 2004, cu premiul FiFi pentru cel mai bun concept original.

Parfumurile Serge Lutens sunt destinate personalităților excepționale care nu urmăresc mulțimea.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest