Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Stella McCartney Pop Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
109,70 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Stella McCartey Pop apa parfumată este un parfum unic și provocator al anului 2016 pentru fetele noului mileniu. Se îmbină perfect cu sufletul lor neînfrânat, jucăuș și neînfricat, care se simte cel mai bine într-o combinație proaspătă subliniind adevărata lor natură. Aroma flor-lemnoasă cu acorduri juvenile răcoritoare le vor înfășura simțurile și vor sublinia stilul lor rebel modern. Atât de autentică și naturală, puteți fi doar cu parfumul original de apă parfumată Stella McCartey Pop**!

Respirați libertatea din plin! Compoziția introductivă a unei combinații unice de frunze de roșii, violete și mandarine verzi va deschide calea pentru băuturi răcoritoare. În centrul parfumului veți experimenta magia dulce florală creată de interacțiunea dintre tuberoza intensă, violete misterioase și frangipani, care îmbrățișează delicat lemn de santal cald cu cedru și mosc în baza parfumului.

Dați libertate sentimentelor și dorințelor voastre și lăsați-vă inima spontană să vorbească. Stella McCartney Pop va fi cea mai bună prietenă a ta care te va înțelege mereu și va sta alături de tine în orice moment. O plimbare sălbatică plină de distracție, bucurie și aventură poate începe! Pe valul dulce jucăuș al parfumului fetelor Stella McCartey Pop vă veți convinge perfect de impecabilitatea vieții. Plin de energie, captivant și interesant cu fiecare pas.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Doream acest parfum

  • E un parfum placut, discret dar cu personalitate
  • Nu
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest