Alege produse din gama de îngrijire a tenului de peste 63 LEI și primiți gratuit un balsam de buze spinner la plasarea comenzii. 

Yves Saint Laurent Cinema Apă de parfum pentru femei

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Fiecare femeie se poate simți ca o vedetă a filmelor de la Hollywood cu apa de parfum Yves Saint Laurent Cinema. Parfumul Cinéma este conceput pentru o femeie divină care avansează în viață ca o vedeta de cinema, elegantă, fermecătoare și capabilă să atragă întotdeauna toată atenția. Parfumul Cinéma este o amintire a farmecului Hollywood-ului și a filmelor sale romantice, petreceri romantice, coafuri de la Hollywood, tocuri înalte și frumusețea nemuritoare a femeilor. Parfumul Yves Saint Laurent Cinéma a fost lansat în 2004.

Un parfum seducător

Înfășurați-vă în vălul parfumului care se deschide pe notele clementinei și ciclamenului din Corsica, amestecate cu floarea de migdale dulci. Inima este construită în jurul amaryllis-ului susținut de sambac și iasomie. Fundalul ne încântă simțurile cu ambra solara, mosc senzual și o atingere caldă de vanilie. Fiecare femeie este o vedetă, descoperă parfumul Yves Saint Laurent Cinema, o expresie perfectă a seducției.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.8

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Diana
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Îl recomand

  • Este foarte bun și senzual, iubesc acest parcum
  • -
Lili
Recenzie client - Parfimo.ro

Il recomand femeilor care doresc sa simta senzualitatea si rafinamentul.

  • Jacques Cavallier e unul din cei cu "centura neagra" in materie de parfumuri, iar Cinema imi inspira senzualitate. E Vanilat, usor pudrat, cu un drydown cosy, placut. Simt foarte bine citricele care-l fac purtabil si primavara si toamna. E un parfum foarte bine blenduit si cred ca mi-l doresc perment in colectie. E o creatie deosebita.
ibi
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Recomand tuturor femeilor care prefera ELEGANTA!

  • Este un parfum divin ,unul din cele mai bune parfumuri din cate exista! Elegant ,sofisticat si inegalabil!

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest