Yves Saint Laurent L´Homme Apă de toaletă pentru bărbați

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

L' Homme apa de toaletă este un parfum proaspăt pentru bărbați plin de accente bărbătească care subliniază determinarea și puterea ta. Aroma florală lemnoasă a fost creată în 2006 sub mâinile designerilor de modă de lux și marca cosmetică Yves Saint Laurent. Parfumul este un accesoriu ideal pentru un bărbat elegant sportiv care preferă o combinație de temperanță și calitate în stilul său. Completat de aromă Yves Saint Laurent L' Homme va fi întotdeauna adaptat la un val de neagitație, libertate și confort.

Ridicați-vă spiritul într-un semn de prospețime pură cu legarea inițială a esențelor de lamaie și bergamotă, care sunt evidențiate de tonul ascuțit al ghimbirului medicinal. Tonurile de citrice sunt transferate în stratul mijlociu al toaletei într-un amestec picant dominat de piper alb aromat cu busuioc, îmbogățit cu extracte de petale fine de violete. În cele din urmă, nu trebuie să ratăm o esență atrăgătoare, în acest caz creată dintr-un vetiver pământesc bărbătesc amestecat cu un cedru cald tahitian și boabe tonka rare.

Experimentați un sentiment de armonie și minte pură cu compoziția frumoasă a parfumului bărbaților Yves Saint Laurent L' Homme. Acesta va fi amestecul potrivit de prospețime și lux care va face în fiecare zi mai plăcută, fie că sunteți pe drum sau la locul de muncă. Apa de toaletă Yves Saint Laurent L' Homme - împrospătat cu o calitate de precizie și o doză unică de masculinitate.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest