Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Apă de toaletă 75 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 25460)
334,40 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Fondată în 1916 într-un mic atelier din orașul Parma, marca Acqua di Parma creează parfumurile și coloniile care simbolizează luxul italian. Parfumul original, Colonia cu parfumul său ușor și răcoritor, a contrastat cu majoritatea parfumurilor care au prezentat compoziții puternice și au avut un mare succes în toată Europa. Colonia, a cărei compoziție originală rămâne neschimbată de aproape un secol, a marcat istoria parfumurilor.

De-a lungul anilor, compania a crescut în popularitate, inclusiv numeroase celebrități de la Hollywood care, în timp ce vizitau Italia, au cumpărat frecvent această Colonie care este prezentată în sticla elegantă art deco. Începând cu anii ’60, Acqua di Parma și-a demonstrat cunoștințele în sectorul de parfumerie de înaltă calitate. Din 2001, Acqua di Parma face parte din grupul francez LVMH care s-a născut din fuziunea dintre producătorul de șampanie Moët și Chandon, producătorul de coniac Hennessy și Louis Vuitton.

Brandul Acqua di Parma este specializat în proiectarea, fabricarea și vânzarea articolelor de parfumerie. Colecția sa Blu Mediterraneo oferă parfumuri de nișă care evocă parfumul Mediteranei și atmosfera sa.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri este unul dintre cele șapte parfumuri din această colecție care sărbătorește frumusețea Mediteranei. Luminoasă, proaspătă și relaxantă, Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri combină uleiuri esențiale de portocală, mandarină și lămâie. Inima pune în mișcare un dialog armonios între petit grain și cardamon. Parfumul se încheie cu un fundal plin de caramel și mosc.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri aduce un omagiu fructelor însorite din citrice din Capri, o insulă din Golful Napoli. Insula Capri este cunoscută pentru producția de portocale care cresc din belșug și sunt unul dintre ingredientele principale ale apei de toaletă.

Notele liniștitoare ale apei de toaleta Acqua Di Parma® Mediterranee de Arancia di Capri oferă un sentiment profund de armonie și bunăstare.

Acqua di Parma este chintesența rafinamentului și al savoir-vivre italienesc. Parfumurile sale sunt fabricate în Italia de meșteri artizani calificați folosind materiale nobile și cele mai vechi tehnici.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 3.8

(evaluat de 6x)

  • 67 % dintre clienţi recomandă
  • 6x review

Review 6x


Recenzie client - Compari.ro

Miros de portocale

  • Firma serioasa, acceptă și rezolva returul.
  • Nu persista nici 5 min mirosul. Poate a fost ceva în neregulă cu produsul meu, nu știu. Firma este serioasa, am făcut retur și mi am primit banii înapoi.
Recenzie client - Compari.ro

Penteu un cadou

  • Miroase foarte frumos, din pacate produsul primit nu se ridica la nivelul asteptarilor, in sensul ca nu tine mirosul nici macar 2 ore
  • Persistenta mirosului
Recenzie client - Compari.ro

Portocală naturală. Extraordinar!

cristina O.
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

Recomand cu încredere!

  • Cel mai bun și mai fresh parfum unisex! Îl adorăm, cu atât mai mult cu cât este și destul de persistent pentru un parfum citric. Superb!
  • -
Recenzie client - Compari.ro

x

  • x
  • x
Recenzie client - Compari.ro

x


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest