BIODERMA

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand BIODERMA

Produsele marca BIODERMA vă vor ajuta pielea să redobândească sănătatea și frumusețea.

Marca BIODERMA s-a născut la mijlocul anilor optzeci, sub forma laboratorului dermatologic Bioderma. Sediul central al Bioderma se află în Lyon, Franța. Brandul lucrează îndeaproape cu dermatologii și centrele de cercetare din întreaga lume. Bioderma se concentrează pe eficacitatea biologică și siguranța dermatologică a îngrijirii pielii sensibile, problematice, deshidratate, uscate și uleioase. Gama specifică constă în produse pentru tratamentul eczemelor atopice, produse cosmetice pentru copii și îngrijirea părului.

Bioderma este inspirată direct de mecanismele naturale ale pielii pentru a dezvolta produse adaptate. Abordarea laboratoarelor Bioderma este inovatoare și implică reactivarea sau întărirea mecanismelor naturale ale pielii care restabilesc funcția normală a pielii sănătoase. Viziunea Bioderma diferă de cea a altora, deoarece nu se limitează la corectarea disfuncțiilor pielii, ci folosește molecule care sunt deja prezente în mod natural în piele pentru o toleranță optimă și pentru o piele sănătoasă.

Cercetarea mărcii Bioderma a crescut toleranța formulelor sale pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de piele, inclusiv a celor mai sensibile. Loțiuni, creme, produse de protecție solară, antiperspirante, geluri de duș și alte produse cosmetice Bioderma includ ingrediente de înaltă calitate selectate cu grijă și sunt supuse unor teste riguroase de calitate și eficacitate.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest