Calvin Klein Eternity Flame Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
129,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de parfum Calvin Klein Eternity Flame este un amestec plăcut și dulce de fructe spumoase și flori delicate pe o bază orientală. Această încântătoare apă de parfum exprimă dragostea, pasiunea și poartă energia soarelui. Un parfum chypre profund, Eternity Flame a fost creat pentru Calvin Klein de către experimentatul parfumier Laurent Le Guernec, căruia îi place să se inspire din tradițiile centrate în legendarul oraș francez Grasse. Purtați această apă de parfum modernă pe tot parcursul anului.

Laudanum - cheia senzualității

Parfumul pentru femei Calvin Klein Eternity Flame a intrat pe piața mondială în 2019. La ce te poți aștepta de la el? Stratul superior este caracterizat de mandarine suculente, cel mijlociu de flori de mazăre, iar baza de laudanum. Această rășină utilizată pe scară largă provine din planta Cistus ladanifer, care crește în sudul Europei și în nordul Africii. În trecut, era colectată din blana caprelor, de care se agăța după ce animalele pășteau în jurul acestor plante. Astăzi există instrumente speciale din lemn. Laudanumul senzual miroase a lemn și a fructe uscate. Formula simplă, dar sofisticată a parfumului pentru femei Eternity Flame vă garantează eleganța de zi cu zi.

Încercați și versiunea pentru bărbați.

Apa de parfum pentru femei Calvin Klein Eternity Flame a fost creată în același timp cu apa de toaletă pentru bărbați cu același nume. Versiunea pentru bărbați este dominată de ananas, energia rozmarinului, rășină de chihlimbar, laudanum și piele. Asortează-ți partenerul cu celebrul duo de parfumuri Eternity Flame! Veți deveni un cuplu imediat remarcat.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Sim
Recenzie client - Parfimo.ro

Un parfum superb, putin masculin, foarte pesistent. Cautam un inlocuitor pentru Si Lolita de la Lolita Lempika, care a fost discontinuat. Pentru mine nu se ridica la nivelul aceluia, este mai putin dulce, nu e asa bombonicios dar ramane un parfum perfect pentru iesit in oras sau la o intalnire. E sexi fara a fi prea dulce sau agasant! Iubesc notele de sweet pea in parfumuri iar in acesta chiar se simte.

  • Persistenta extraordinara
  • Sistemul de pulverizare, nu poate fi transferabil in recipiente mici pentru poseta
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest