Acum primiți un cadou la comenzi din brandul Calvin Klein de peste 89 Lei.

Calvin Klein

Descoperă cele mai populare parfumuri Calvin Klein care îți vor câștiga cu siguranță inima și obține un CADOU EXCLUSIV la comenzi din brand de peste 89 LEI - o husă de călătorie Calvin Klein Eternity. Cauți un parfum pentru o întâlnire, pentru serviciu sau un weekend plin de aventură? Parfumurile Calvin Klein îți oferă energia de care ai nevoie, îți subliniază stilul și atrag atenția.

Promoția este valabilă din 8 septembrie 2021 (8:00) până la distribuirea cadoului. Cadoul poate fi obținut numai la comenzi efectuate în magazinul electronic www.parfimo.ro


Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre brand Calvin Klein

Cosmeticele Calvin Klein - După un succes uriaș cu parfumurile sale, marca americană Calvin Klein a făcut, de asemenea, o descoperire pe piața produselor cosmetice. Produsele de înfrumusețare originale Calvin Klein oferă o gamă largă de articole pentru femei și bărbați. Produsele cosmetice premium Calvin Klein oferă o mulțime de produse de înfrumusețare, inclusiv lacuri de unghii la modă, farduri pentru ochi și rujuri. Printre produsele cosmetice emblematice ale lui Calvin Klein se numără produsele complementare parfumurilor sale- parfumează-ți corpul cu gelurile de duș și cu laptele de corp ale acestui brand.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: