Calvin Klein Euphoria Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum
1x
Vă vom livra
Casete cadou Calvin Klein Euphoria Apă de parfum puteți cumpăra avantajos seturi cadou

Descrierea produsului

Parfumul Calvin Klein Euphoria, care s-a impus rapid de la lansarea sa în 2005 pe piața de parfumuri pentru femei, combină note de flori și fructe exotice cu acorduri lemnoase și orientale fermecătoare. Parfumul Calvin Klein Euphoria dezvăluie lumea ciudată a florilor exotice care surprinde prin energia sa fără precedent și atracția senzuală.

În notele sale de varf, Euphoria reunește prospețimea și dulceața rodiei și a fructului kaki. Inima se dezvoltă datorită uniunii uimitoare dintre esențele florilor de lotus și orhideea neagră. Parfumul Calvin Klein Euphoria ajunge la un fundal inedit, senzual, plin de note de violete, ambra, mosc, mahon și note lemnoase. Întregul este sălbatic, senzual și misterios.

Deveniți regina nopții care îi seduce pe toți barbatii cu misteriosul său parfum Euphoria. Datorită parfumului, te simți seducătoare, sigură de tine, sexy și puterea ta de atracție nu va lăsa pe nimeni indiferent. Intens și cald, parfumul Calvin Klein Euphoria este de lungă durată și potrivit pentru cele mai reci luni ale anului. Pentru o senzație de euforie, încercați parfumul Euphoria. Veti experimenta o euforie plină de tandrețe, dragoste și bucurie, care vă va face ziua mai plăcută.

Alternativele produsului Alternative Calvin Klein Euphoria

Rating 4.5

(evaluat de 1x)

  • 50 % dintre clienţi recomandă
  • 1x recenzii

Review 1x

Andreea M.

Il recomand pentru faptul că este 100% original, miroase extraordinar de bine, fiind învăluitor și are un preț foarte bun.

  • Imi place absolut totul. De la ambalaj, preț până la aromă. Este perfect!
  • N/A
Adăugați review și ajuta pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: