Obține gelul de duș Gabriella Salvete la comenzile de produse de corp de peste 29 de Lei!

Chanel Allure Sensuelle Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Senzual, voluptos, tulburător și magnetic, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine parfumul pentru femei Chanel Allure Sensuelle. Lansat în 2005, parfumul Allure Sensuelle dezvăluie o compoziție florală orientală la fel de carismatică și arzătoare ca fondatorul Chanel - Gabrielle Chanel. Întrupat de actrița Anna Mouglalis, care reprezintă eleganța frantuzească, parfumul Allure Sensuelle lasă în urmă o urma de neuitat.

Spre deosebire de Allure, noua sa versiune Allure Sensuelle este misterioasă, magnetică și carnală. Acest parfum floral oriental evidențiază senzualitatea și emoțiile naturale ale oricărei femei care decide să descopere acest cocktail de bergamotă, citrice și mandarine siciliene, trandafir turcesc, trandafir bulgar, iasomie, iris și fructe uscate. Vanilia, paciuliul și ambra formează acordul oriental cald, catifelat. Prezența vetiverului de Haiti, a tămâiei și ardeiului roz oferă un acord solar picant. Parfumul Chanel Allure Sensuelle este destinat femeilor radiante și adevărate.

Dacă încă nu ați avut ocazia să cunoașteți acest parfum incredibil, atunci a sosit momentul. Descoperă apa de parfum Chanel Allure Sensuelle care depășește categoria aromelor feminine tradiționale și nu vei obosi niciodată să o porți.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: