Chanel Allure Sensuelle Apă de toaletă pentru femei

Descrierea produsului

Senzual, voluptos, tulburător și magnetic, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine parfumul pentru femei Chanel Allure Sensuelle Eau de Toilette. Lansat în 2006, parfumul Allure Sensuelle dezvăluie o compoziție florală orientală care este la fel de carismatică și arzătoare ca fondatorul Chanel - Gabrielle Chanel. Întrupat de actrița Anna Mouglalis, care reprezintă eleganța franceză, parfumul Allure Sensuelle lasă în urmă o amintire trează de neuitat.

Spre deosebire de Allure, noua sa versiune Allure Sensuelle este misterioasă, magnetică și carnală. Acest parfum floral oriental evidențiază senzualitatea și emoțiile naturale ale oricărei femei care decide să descopere acest cocktail de bergamotă, citrice și mandarine siciliene, trandafir turcesc, trandafir bulgar, iasomie, iris și fructe uscate. Vanilia, paciuliul și ambra formează acordul oriental cald, catifelat. Prezența vetiver de Haiti, tămâie și ardei roz oferă un acord solar picant. Apa de toaleta Chanel Allure Sensuelle este destinata femeilor radiante și adevărate.

Dacă încă nu ați avut ocazia să cunoașteți acest parfum incredibil, atunci a sosit momentul. Descoperă apa de toaleta Chanel Allure Sensuelle care depășește categoria parfumurilor feminine tradiționale și nu vei obosi să o porți.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: