Chanel Coco Apă de parfum pentru femei Rezerva 60 ml

În stoc   |  (ID: 727)
 
  520,20 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Parfumul legendar Chanel Coco a fost lansat în 1984. Acest clasic picant oriental cu nuanțe florale își păstrează locul în clasamentul popularității datorită stilului său excepțional și atemporal. Parfumul Coco, grațios și tandru, aduce un omagiu lui Gabrielle Chanel, care a fost numita Coco de către prietenii apropiați.

În notele sale de varf, Coco reunește prospețimea și dulceața de mandarină cu floarea de portocal. Dulce și delicată, inima catifelată este compusă din trandafir turcesc, iasomie orientală și ylang-ylang. Delicatetea parfumului Chanel Coco este accentuată de esențe de paciuli din Indonezia, boabe de tonka și opoponax din Somalia. Acest parfum va topi inimile multor barbati.

Parfumul Chanel Coco este cald și confortabil și este ideal pentru zilele reci de iarnă. Elegant, își afișează caracterul sportiv în toate circumstanțele. Coco este ca o bijuterie perfectă pentru o femeie unică și elegantă, care iubește feminitatea romantică. Parfumul oferă un sentiment de încredere în sine și vă permite să împărtășiți un moment de pace și armonie. Veti fi fascinata de originalitatea pe care Chanel Coco o oferă în compoziția sa. Descoperiți parfumul Chanel Coco care seduce pe purtătoare și ii farmecă pe cei care îl simt.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest