Chanel Coco Apă de toaletă pentru femei 100 ml

În stoc   |  (ID: 730)
573,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

În lume există doar câteva parfumuri al căror nume este cunoscut de toată lumea. Parfumurile Chanel care îmbină eleganța, luxul și feminitatea fac parte fără îndoială dintre acestea. La fel se întâmplă și cu parfumul Chanel Coco Eau de Toilette, care seduce cu latura sa romantică și elegantă. Ca o mângâiere pentru simțuri, parfumul Coco dezvăluie identitatea senzuală a oricărei femei, indiferent de vârsta ei, printr-o semnătură olfactivă originală. Parfumul Chanel Coco este inspirat din farmecul Orientului. Lasati-va sedusa de parfumul care amintește de poveștile celor O mie și una de nopți.

Un parfum oriental floral cu accente proaspete

Inițial, parfumul Chanel Coco se deschide cu note de mandarină și floare de portocal. Între timp, inima lui se dovedește a fi un buchet imens de flori din mimoză, trandafir, iasomie și ylang-ylang. Parfumul are la baza un buchet plin de paciuli din Indonezia, fasole tonka și opoponax. Proiectat pentru a evidenția eleganța naturală a femeilor, apa de toaletă Chanel Coco seduce purtătoareal și ii fermecă pe cei care o simt.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Iubesc casa Chanel

  • Pentru mine a fost dragoste la prima mirosire. Este un parfum elegant, condimentat, cremos, cald si destul de persistent pentru un EDT. Nu-l vad purtat de fete tinere.
  • Nu are
Recenzie client - Compari.ro

Este primul meu chanel si am ales foarte bine , sunt incantata, eu il simt condimentat , cald , dulceag dar placut, cand se incalzeste pe piele emana superb, eu il simt bine 6 ore, in par si pe haine se simte pana seara

  • Este un parfum de calitate foarte buna la un pret excelent. Sticla completa cu capac! recomand. Ma bucur sa am ocazia sa cumpar la un pret bun din acest loc! servicii excelente -seriozitate! parfumul este clasic elegant, ma simt ca o doamna in Paris, excelent!
  • Nu sunt dezavantaje.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest