Chanel Coco Noir Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
844,80 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Seria Chanel Coco Noire folosește culoarea negru pentru a *dezvălui feminitatea. Chanel Coco Noir exprimă seducția magnetică contemporană cu parfum oriental cu tonuri spumante.

Inițial, veți simți bergamota spumantă care vă va atrage atenția. Inima bogată a parfumului Coco Noir dezvăluie treptat senzualitatea izbitoare a trandafirului și notele remarcabile de frunze de geraniu. Boabele distinctive de patchouli și tonka împreună cu notele sofisticate din lemn de santal conferă acestui parfum unic o notă de mister și eleganță.

Pentru Chanel , negrul a avut întotdeauna un rol de bază: evidențiază o femeie. Coco Noir folosește culoarea negru profund și aduce feminitatea orbitoare la lumină. Femeia Chanel Coco Noire este femeia ideală a zilei de azi, este elegantă, fermecătoare și înconjurată de lux.

Apă parfumată Chanel Coco Noir se aplică pur și simplu direct pe piele sau pe îmbrăcăminte. Pentru a extinde parfumul, răsfățați-vă cu un ritual complet de parfumare cu cosmeticele de baie din această serie și bucurați-vă de parfumul dvs. preferat de lux pe tot parcursul zilei.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest