Obțineți cadou de la brandul Cacharel !

Chanel Platinum Égoïste Pour Homme Apă de toaletă pentru bărbați 100 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 748)
 
  741,40 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Lansat în 1998 de una dintre cele mai luxoase case de modă din lume, Chanel Platinum Egoist Pour Homme Eau de Toilette este un parfum elegant și rafinat. Pentru crearea Chanel Platinum Egoïste Pour Homme, marca Chanel a apelat la arta legendarului parfumier Jacques Polge.

Lăsați-vă simțurile să surprindă combinația rară și irezistibilă de rozmarin provensal și lavandă liniștitoare, îmbunătățită de o notă de mugure de portocal paraguayan. Inima seduce cu note de galbanum, salvie, geranium și iasomie. Baza lemnoasă a parfumului Platinum Egoïste Pour Homme oferă note de chihlimbar, lemn de santal, stejar rar, vetiver și cedru și lasă un parfum lemnos, pur și cald. Compoziția sa proaspătă ierboasă și lemnoasă este admirabilă datorită fineții rafinate a ingredientelor și nu va lăsa la îndoială că este un miros masculin foarte luxos. Compus din elemente ascuțite și sclipitoare, Chanel Platinum Égoïste Pour Homme este un clasic cu un nume provocator care simbolizează masculinitatea și nu lasă pe nimeni indiferent.

Dacă doriți să vă distingeți de alți bărbați, descoperiți Chanel Platinum Égoïste Pour Homme. Femeile nu vor rezista și cocktailul său fascinant le va seduce cu siguranță.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 5.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Este foarte frumos

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest