Creme pentru fixarea protezei

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Creme pentru fixarea protezei

Cremele adezive sunt eroii secreți ai igienei dentare. Ele se asigură că în fiecare zi protezele și punțile dumneavoastră rămân la locul lor. Sunt concepute cu gândul la confortul și sănătatea orală a utilizatorului. Creând o barieră puternică între proteză și gingii, ele previn diverse probleme neplăcute.

Beneficiile cremelor fixatoare sunt multiple.

Mai presus de toate, protezele moderne oferă o fixare fermă care le permite utilizatorilor să mănânce, să vorbească și să râdă fără teama că le-ar putea cădea proteza. Acest lucru contribuie la o mai mare încredere și confort pentru purtătorul de proteze dentare. Datorită funcției de barieră, această cremă împiedică, de asemenea, alimentele și bacteriile să ajungă la gingii. Aceasta este o măsură preventivă importantă pentru menținerea sănătății orale. În plus, cremele adezive pot reduce iritarea și frecarea dintre proteză și țesutul gingival. De asemenea, acestea conțin adesea ingrediente care ajută la menținerea unei respirații proaspete și promovează sănătatea gingiilor. Unul dintre cei mai importanți producători mondiali de creme de fixare și alte produse de îngrijire a dinților și a protezelor dentare este marca Corega. Vă recomandăm să încercați tabletele lor de curățare a protezelor dentare, care elimină eficient resturile alimentare, bacteriile și mirosurile neplăcute.

Folosirea cremelor adezive este foarte ușoară.

Pur și simplu aplicați o cantitate mică de cremă adezivă pe o proteză curată și uscată și apoi plasați-o ferm în locul potrivit in gură. Crema creează o fixare fermă și sigură care durează toată ziua. Cremele adezive sunt formulate pentru o aplicare și o îndepărtare ușoare. Ele permit persoanelor cu proteze dentare să trăiască fără griji și să se bucure pe deplin de toate activitățile zilnice.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest