Curbare gene

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre sortiment Curbare gene

Bucurați-vă de gene curbate seducătoare la care ați visat atâta, cu cleștele practic și eficient pentru gene! Mai ales dacă genele sunt mai scurte și mai drepte. Cleștele de gene sunt folosite înainte de aplicarea rimelului. Atenţie, vă puteţi rupe genele dacă faceţi procedura inversă.

Cum să obțineți gene perfect curbate?

Deși este posibil să nu pară așa, folosirea cleștelui de gene este ușoară. Genele sunt răsucite cu acesta de trei ori. Mai întâi, atașați cleștele deschis cât mai aproape de capac, derulați în jos, țineți apăsat câteva secunde și eliberați-l. Faceți același lucru de la jumătate și spre sfârșitul lungimii genelor. La sfârșitul genelor, machiați cu rimel. Unii utilizatori recomandă mai întâi să se încălzească puțin cleștele cu un uscător de păr, să încercați pe spatele mâinii, apoi să încleștați genele și să așteptați** până când se răcesc. Curbarea genelor este astfel mai pronunțată și durează mai mult. Este deosebit de util înainte de evenimentele sociale. La urma urmei, cleștii de gene mai scumpi au elemente de încălzire încorporate.

Brandurile s-au concentrat pe genele frumoase

Cleștele de gene cu eficiență dovedită este produs de mărcile Sefiros, Tweezerman sau Shiseido. Cleștii sunt direct legați de rimel— uita-te la gama potrivită pentru a identifica modelul ideal pentru tine. Cu cleștele și rimelul la îndemână, cum ar fi Max Factor, BOURJOIS Paris, Gabriella Salvete sau Maybelline, puteți obține rezultate excelente. Cu genele inteligent ridicate și evidențiate, puteți juca cu ușurință un joc de seducție...

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest