Davidoff Cool Water Street Fighter Champion Summer Edition Apă de toaletă pentru femei 100 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 115893)
150,90 LEI

Descriere

Fondator al gamei omonime, apa de toaletă pentru femei Davidoff Cool Water, este un parfum popular delicat de apă moale cu pepene galben, piersică și trandafir. Datorită notelor marine, fructate și de pădure, aduce celor ce îl poartă o nouă energie și îi pune în contact intim cu magia apei, evocând un sentiment de renaștere. Cool Water Woman creat de parfumierul Pierre Bourdon în 1996 în duet cu parfumul de succes pentru bărbați Cool Water din 1988.

Davidoff Cool Water: Cosmetice pentru femei cu parfum acvatic proaspăt

Davidoff Cool Water este linia de cosmetice care oferă femeilor moderne o gamă largă de ape de toaletă, deodorante, geluri de duș și loțiuni de corp cu parfum acvatic plăcut, floral, lemnos și alte note selecționate. Gama se distinge printr-un design impresionant albastru sau roz, care nu mai necesită ambalaj cadou. Cu Davidoff Cool Water veți fi pe placul oricărei femei.

Davidoff Cool Water Wave, Night Dive… Încercați bestseller-urile!

Pe lângă parfumul original Davidoff Cool Water** vă puteți bucura de atmosfera de vară cu apa de toaletă pentru doamne Davidoff Cool Water Wave. „Cumpăr acest parfum de mulți ani”, a spus doamna Alena în recenzie. „Miroase grozav, nu doar pe mine, ci și în jurul meu. Folosesc alte mărci, dar mă întorc la aceasta cu regularitate... De ce să schimb ceva care funcționează grozav?„ Varianta de seară a Davidoff Cool Water este apa mistică și feerică Night Dive. „Îmi place foarte mult. Este fermecător și ceva special, „ a scris un utilizator. Vrei să te laşi ademenit de Davidoff Cool Water?

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest