Dove Original

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:

Despre produse Dove Original

Compania americană Dove știe că tuturor ne place să ne răsfățăm corpul. Aceasta a fost unul dintre lideri pe piața mondială a produselor cosmetice corporale, încă din 1957. Dove a declanșat o revoluție în îngrijirea pielii cu săpunul său cremă care conține un sfert din hidratant, oferind o alternativă unică la batoanele convenționale de săpun care fac pielea mai deshidratată. Marca utilizează multe tehnologii brevetate pentru a garanta că pielea dvs. va fi în cele mai bune mâini, mai moale, mai elastică și, de asemenea, mai mulțumită. Un beneficiu frumos este, de asemenea, faptul că Dove nu a testat produsele cosmetice pe animale de mai mult de treizeci de ani și este atât de mândru proprietar al certificatului cruelty-free al PETA.

Nutriție perfectă și hidratare perfectă cu aromă inconfundabilă

Seria Dove Original cu elemente tipice de culoare albastru închis pe ambalaj, este la nivel global cea mai populară din întreaga gamă. Acest lucru se datorează parfumului său specific cremă-pudră, care va parfuma pielea pentru o lungă perioadă de timp, dar și conținutului ridicat de cremă hidratantă deja menționat. Dove face femeile fericite, motiv pentru care seria Original constă dintr-un număr mare de produse, astfel încât să aveți ce să alegeți sau pur și simplu poate doriți să multiplicați parfumul de care sunteți dependent pe corpul dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui gel dens de duș, o loțiune de corp pentru răsfăț sau un deodorant pentru protecție pe tot parcursul zilei, veți alege cu siguranță dintr-o gamă largă...

Viziunea Dove este să facă toate femeile să se simtă mai frumoase în fiecare zi.

Dove apelează la femei să aibă grijă în mod regulat de frumusețea lor, să o aprecieze și să se simtă mai încrezătoare și mai bine în general, de aceea alege femei reale pentru campaniile sale și fotografiile lor publicitare nu deranjează. Cu acest gest, Dove încearcă să elimine anxietatea femeilor posibil cauzată de reclame cu modele „perfecte” și susține astfel ideea că frumusețea naturală și starea de bine în pielea ta este cel mai important lucru**. Produsele Dove vă ajută să vă simțiți bine nu numai în corpul vostru, dar și mental.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: