Dunhill Desire Apă de toaletă pentru bărbați 100 ml

Nu este în stoc   |  (ID: 1303)
 
  111,80 LEI
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă "Dunhill Desire pentru bărbați Dunhill Desire a fost creată în anul 2000, în pragul noului mileniu. Parfumul irezistibil plin de pasiune este conceput pentru o nouă generație de bărbați încrezători care vor să trăiască viața din plin. Celebrul "nas creator" al acestui parfum este parfumierul Michel Almairac. Notele calde de măr, vanilie și trandafir ascunse într-un flacon de culoare roșu intens fac ca Dunhill Desire Eau de Toilette să fie perfectă pentru ocaziile sociale din serile de iarnă. Dar va impresiona și în timpul zilei, indiferent de anotimp. Totul depinde de emoțiile pe care doriți să le inspirați.

Un parfum oriental pentru bărbatul secolului XXI

Dunhill Desire este caracterizat de esențele de măr, vanilie și trandafir menționate mai sus, cu mosc, lămâie, teak, neroli, bergamotă și patchouli. Vanilia și moscul oferă reverberații senzuale ale parfumului pentru bărbați Desire timp de mai multe ore. Profitați de aceste esențe consacrate de timp pentru a vă îmbunătăți carisma masculină și sex-appealul!

Parfumurile tradiționale Dunhill

Marca engleză de lux Alfred Dunhill a fost fondată la Londra în 1893. Inițial s-a concentrat pe frâiele pentru cai, pe accesorii din piele pentru industria auto și pe accesorii de modă pentru bărbați. Ulterior, portofoliul său a inclus ceasuri, papetărie, tigari și parfumuri. Parfumurile Dunhill, promovate de actori precum Jude Law, se disting prin eleganța lor masculină și durabilitatea extraordinară. Acum poți experimenta cum Dunhill Desire Eau de Toilette te va afecta pe tine și pe cei din jur."

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.8

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


bogdan
Recenzie client - Parfimo.ro

recomand

  • miros si persistenta peste medie
Recenzie client - Compari.ro

Disponibilitate și preț

Recenzie client - Compari.ro

L-am luat ca rezervă, îmi place mult cum miroase și mai am vreo jumătate de sticlă de 100 ml, am zis totuși să îmi mai iau un 30 ml, fiind mic ambalajul îl pot lua cu mine mai ușor decât sticla de 100 ml...

  • Unul dintre cele mai frumoase mirosuri pe care un parfum le poate avea...
  • Nu există

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest