Elizabeth Arden Green Tea Mimosa Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
44,10 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă pentru doamne Elizabeth Arden Green Tea Mimosa vă va duce direct într-o grădină cu flori plină de soare, parfumuri proaspete și bucurie. Un amestec delicios de ceai verde combinat cu citrice suculent și mimoza creează un cocktail parfumat cu contrasturi iritante** care vă va încărca cu energie nouă în fiecare dimineață de primăvară sau de vară. Parfumul Mimosa a apărut în 2016, în cadrul faimoasei serii de ceai verde, fondată în 1999.

Aroma jubilantă a ceaiului verde și a mimozei

Parfum ușor Elizabeth Arden Green Tea Mimosa eliberează treptat extracte parfumate de ceai verde și citrice, la care se adaugă mimoza dulce în stratul de mijloc, în tonurile de bazăafrodiziac ambretă și heliotropină cu subtonuri de migdale și vanilie. Dați farmecul florilor și citricelor spumante. Stimulează simțurile și lasă-te purtat de splendoarea grădinilor de flori cu Elizabeth Arden Green Tea Mimosa.

Cum se păstrează parfumul de ceai verde Mimosa?

Dacă este posibil, depozitați parfumul de ceai verde Mimosa într-un mediu răcoros și departe de razele soarelui. Se recomandă o baie fără fereastră sau un sertar de masă de toaletă sau o noptieră în dormitor. Apa de toaletă cu citrice are o durată de depozitare mai mică, așa că încercați să o consumați în termen de 6 luni de la deschidere. Sticla de apă de toaletă pentru doamne Elizabeth Arden Green Tea Mimosa poate fi cu siguranță golită într-o primăvară și vară, mai ales că va servi ca un duș răcoritor în căldura orașului**. Aplicați parfumul de mai multe ori pe zi, după cum este necesar.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.5

(evaluat de 2x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Recenzie client - Compari.ro

Parfum floral luminos și persistent

  • Un produs elegant
  • Nu sunt
Recenzie client - Compari.ro

Produs cunoscut și utilizat de o bună perioadă

  • Forma flaconului facilitează utilizarea și transportul în geantă; Aromă elegantă și persistentă
  • Capul de pulverizare să fie mai etanș pentru a evita scurgerea în procesul de transport

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest