Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom Apă de toaletă pentru femei

În stoc   |  (ID: )
46,50 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Apa de toaletă Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom este un parfum nou pentru femei din 2016, altul din seria de ceai verde care vă va încuraja și armoniza simțurile. De data aceasta pe lâna spiralei de flori și fructe a celor mai delicioase ingrediente. Aduce bucurie și optimism zilelor stereotipe de zi cu zi. Creați un zâmbet pe față cu Tea Verde Nectarine Blossom și intrați într-o nouă zi plină de vitalitate și bucurie neobosită și sfâșietoare.

În primul rând veți fi revigorați de armonia fructelor exotice cu bergamotă și piersici coapte, care sunt infuzate cu ceai verde revigorant. După cum sugerează și numele, componenta principală a parfumului este nectarina dulce, atât sub forma unui fruct suculent, cât și sub formă de flori. În general, o atingere senzuală a compoziției parfumate adaugă mosc în bază, ceea ce amendă totul la o altă piesă atractivă.

Flori de ceai verde Nectarine Blossom Toaleta este perfectă pentru zilele calde ale verii însorite, când pielea ta este umplută cu un delicios cocktail de fructe exotice care îți aduce o dispoziție cochet. Este potrivit pentru o tânără care dorește să-și petreacă o vară de vacanță plină de distracție și experiențe noi.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.0

(evaluat de 1x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 1x review

Review 1x

Recenzie client - Compari.ro

Un body mist lejer, potrivit pentru vara, miros proaspat de citrice, dar subtil.

  • Pretul pentru gramaj
  • Persistenta, dar il re-aplic des, este un parfum care aduce stare de bine
Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest