Estée Lauder Beautiful Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Estée Lauder Beautiful Eau de Parfum este un parfum floral intens pentru femeile care au încredere în ele. Brandul Estée Lauder este în slujba frumuseții femeii, indiferent de vârsta lor și depinde de tine să decizi când vei încerca parfumul Beautiful. Creat de Sophia Groisman și Bernard Chant în 1985, parfumul Beautiful continuă să câștige popularitate. Compoziția sa este atât de variată, încât este distractiv să porți parfumul zilnic și în toate anotimpurile și ocaziile.

Un parfum floral unic

În partea de varf, parfumul se deschide cu note fructate și florale de mandarină, gălbenele, trandafir, tuberoză și crin. Inima este marcată de iasomie, ylang-ylang și floare de portocal. Aceste ingrediente exotice au efecte afrodisiace. Partea de jos oferă un traseu compus din lemn de santal, vetiver și ambra. Este un cocktail neobișnuit care se exprimă diferit asupra fiecărei femei și dă frâu liber imaginației tale.

Parfumurile Estée Lauder

Estée Lauder este un brand american de cosmetice cu o tradiție îndelungată, o referință globală în ceea ce privește machiajul, îngrijirea și aromele care întruchipează originalitatea, luxul și calitatea. Brandul oferă parfumuri proaspete, florale, orientale și ciprate folosite de multe celebritati și vedete de film. Parfumul Youth Dew, lansat în 1956, sau parfumul floral Pleasures sunt câteva dintre cele mai cunoscute parfumuri ale mărcii. Parfumurile pentru bărbați Estée Lauder sunt, de asemenea, foarte apreciate pentru puritatea și prospețimea lor.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: