Estée Lauder

TOP PRODUSE

Filtrează după
Schimbă categoria
Sortează după:
Ordonare:
Ordonare:

Despre brand Estée Lauder

Dacă doriți un produs original de înaltă calitate, fruct al unui know-how îndelungat, atunci parfumurile și produsele cosmetice Estée Lauder nu vă vor dezamăgi.

În gama largă a mărcii Estée Lauder, își poate găsi fericirea nu numai o femeie care caută un parfum lejer, ci și un iubitor al parfumurilor orientale ciprat floral. Primul parfum Estée Lauder Youth Dew creat în 1953 este încă un element obligatoriu și sigur cunoașteți de asemenea celebrul parfum floral Estée Lauder Pleasures. Parfumurile pentru bărbați Estée Lauder combină note curate, proaspete, care împrospătează corpul și trezesc spiritul.

Combinația de know-how, mulți ani de tradiție cu cele mai bune ingrediente dă naștere cosmeticelor Estée Lauder, deoarece creatorii acestui brand știu bine că o bună îngrijire a pielii este esențială pentru un ten sănătos și frumos.

Nu trebuie să uităm de produsele de înfrumusețare Estée Lauder, care cresc în popularitate și oferă produse obligatorii atât de îndrăgite de celebrități și vedete de film.

Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest