Estée Lauder Youth Dew Apă de parfum pentru femei

În stoc   |  (ID: )
 
  177,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Exotic, magnetic și opulent, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine parfumul pentru femei Estée Lauder Youth Dew Eau de Parfum a fost creat în 1953. De atunci, parfumul Youth Dew nu și-a pierdut atractivitatea și frumusețea. Chiar și astăzi, la mai bine de cincizeci de ani de la crearea sa, parfumul continuă să captiveze femeile din întreaga lume. Renumit la nivel mondial, parfumul Estée Lauder Youth Dew a fost întâmpinat în sala de renume a parfumurilor înființată de FIFI. Parfumul Estée Lauder Youth Dew este un picant oriental care depășește categoria aromelor tradiționale feminine și nu vei obosi niciodată să-l porți. Sticla sa de culoarea chihlimbarului este împodobită cu o panglică aurie care il înfășoară de jur împrejur.

Youth Dew, un parfum oriental picant

Parfumul Estée Lauder Youth Dew aduce un omagiu glamourului de la Hollywood din 1950. Este un elixir cu un caracter captivant care se aseamănă cu un voal pe pielea unei femei. În primul rând, notele de vârf de trandafir și narcisă se invaluie cu lavanda. Inima Youth Dew evoluează apoi într-o combinație improbabilă de mirodenii, iasomie și lacramioara. În cele din urmă, fundalul este senzual și învăluitor datorită prezenței mușchiului, a vetiver si patchouli.

Un adevărat accesoriu al rafinamentului care îmbunătățește frumusețea naturală a femeilor, apa de parfum Estée Lauder Youth Dew aduce un omagiu femeilor care întorc capetele bărbaților cand trec pe langa ei.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.8

(evaluat de 8x)

 • 93 % dintre clienţi recomandă
 • 8x review

Review 8x


Recenzie client - Compari.ro

Parfumul l-am comandat blind deoarece il doream de ceva ani si eram sigura ca mi se va potrivi. Este absolut superb, l-as recumpara.

 • Parfumul acesta este clar unul dintre cele mai desavarsite creatii olfactive ale tuturor timpurilor. In ceea ce priveste parfumurile totul este extrem de subiectiv insa persoanelor mature, eventual cu o nostalgie a miresmelor anilor 80-90, cu Youth Dew nu ar da gres. Este iconic pur si simplu. Pentru mine a fost chimie la primul “snif”.
 • Nu am
Recenzie client - Compari.ro

Am cumpărat acest parfum deoarece l-am mai folosit in urmă cu doi ani. Îl recomand pentru sezonul rece doamnelor trecute de 40 de ani .

 • Parfumul conferă un aer sofisticat și de distincției. Are un parcurs olfactiv plăcut, nu este ostentativ deși este persistent. Eu îl împrospătez doar odată pe parcursul zilei. Desigur, este definitoriu ph-ul pielii și de aceea recomandat testarea parfumului înainte de achiziționare.
  Eu îl port și ziua .
 • Are persistentă și un siaj care vă va face remarcată în rândul cunoscătorilor in materie de parfumuri.
Ella S.
Recenzie client - Parfimo.ro

Îl recomand doamnelor trecute de 40 de ani așa cum sunt și eu.

 • Surprinzător de plăcut! Îl recomand doamnelor pentru sezonul rece.
 • L-am cumpărat după ce am citit multe recenzii de pe site-uri diferite și nu m-am înșelat. Este un parfum cameleonic care la final te învăluie într-o notă caldă.
Ella S.
Recenzie client - Parfimo.ro

Îl recomand doamnelor trecute de 40 de ani așa cum sunt și eu.

 • Surprinzător de plăcut! Îl recomand doamnelor pentru sezonul rece.
 • L-am cumpărat după ce am citit multe recenzii de pe site-uri diferite și nu m-am înșelat. Este un parfum cameleonic care la final te învăluie într-o notă caldă.
Adelina
Recenzie client - Parfimo.ro

Recomand acest produs,mai ales pentru persoane mature.

 • Îmi place că este un miros deosebit cu persistenta foarte buna. A fost un blind buy,dar nu.mi pare rău.
 • -
Recenzie client - Compari.ro

Tămâia

 • Preferințe
 • Prospețimea
Recenzie client - Compari.ro

Citind compoziția produsului am concluzionat că este pe gustul meu si nu m- am înșelat

 • Mirosul condimentat, un parfum cu multă personalitate, caracter, profund, persistenta îndelungată.
 • Nu recomand persoanelor tinere
Crysty
Comentariu vizitator - Parfimo.ro

O combinație perfectă de condimente, aldehide și flori, de care m-am îndrăgostit imediat ce am mirosit parfumul, neștiindu-l înainte de a-l cumpăra, bazându-mă doar pe ceea ce am citit despre el. Face parte din școala veche a parfumurilor (fiind creat în 1953), categorie pe care o apreciez cel mai mult pentru că în acea perioadă se acorda o mare atenție în crearea lor și în alegerea ingredientelor. Chiar dacă au fost reformulate, merită din plin achiziționarea lor, după părerea mea. Persistența și siajul sunt extraordinare, deci consider că merită din plin nota 10/10. Recomand doamnelor rafinate și elegante care știu să aprecieze ceea ce înseamnă un parfum cu adevărat frumos.


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă

Alternative


Am ales pentru voi


Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest