Estée Lauder Youth Dew Apă de parfum pentru femei

Etichetă: Apă de parfum

Descrierea produsului

Exotic, magnetic și opulent, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine parfumul pentru femei Estée Lauder Youth Dew Eau de Parfum a fost creat în 1953. De atunci, parfumul Youth Dew nu și-a pierdut atractivitatea și frumusețea. Chiar și astăzi, la mai bine de cincizeci de ani de la crearea sa, parfumul continuă să captiveze femeile din întreaga lume. Renumit la nivel mondial, parfumul Estée Lauder Youth Dew a fost întâmpinat în sala de renume a parfumurilor înființată de FIFI. Parfumul Estée Lauder Youth Dew este un picant oriental care depășește categoria aromelor tradiționale feminine și nu vei obosi niciodată să-l porți. Sticla sa de culoarea chihlimbarului este împodobită cu o panglică aurie care il înfășoară de jur împrejur.

Youth Dew, un parfum oriental picant

Parfumul Estée Lauder Youth Dew aduce un omagiu glamourului de la Hollywood din 1950. Este un elixir cu un caracter captivant care se aseamănă cu un voal pe pielea unei femei. În primul rând, notele de vârf de trandafir și narcisă se invaluie cu lavanda. Inima Youth Dew evoluează apoi într-o combinație improbabilă de mirodenii, iasomie și lacramioara. În cele din urmă, fundalul este senzual și învăluitor datorită prezenței mușchiului, a vetiver si patchouli.

Un adevărat accesoriu al rafinamentului care îmbunătățește frumusețea naturală a femeilor, apa de parfum Estée Lauder Youth Dew aduce un omagiu femeilor care întorc capetele bărbaților cand trec pe langa ei.

Rating

Nimeni nu a evaluat încă produsul!
Scrieți primul review.

Transport:
Plată:
Compară prețuri:
Certificate: