Giorgio Armani Acqua di Giò Pour Homme Apă de toaletă pentru bărbați

Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme a fost evaluat ca fiind cel mai bun parfum pentru bărbați din 1998. Este proaspăt și seducător, creând o atmosferă impresionantă de vară mediteraneană. Astăzi legendarul parfum pentru bărbatul carismatic**, bazat pe tonuri acvatice populare, este potrivit în special pentru vreme caldă și utilizare zilnică.

Parfumul apei de mare, al soarelui și al libertății

Parfumul Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme este un litoral incitant, o explozie de energie din citrice, un miros îmbătător de iasomie, mosc alb, lemn de cedru, piersici, frezii ciclamen, zambile, violete, trandafiri și neroli. Alte ingrediente distinctive sunt nucșoara, coriandrul, patchouli, ambra, rozmarinul și rezeda. „Acqua di Gio Pour Homme este ca o explozie de dragoste. Nu este nimic mai frumos decât să simți acest parfum pe bărbatul iubit „, a spus doamna Nikola. Alte comentarii includ superlative cum ar fi „minunat, grandios, uimitor, un parfum impresionant” .

Cum a fost creată apa de toaletă Acqua di Gio

Insula Pantelleria de lângă Sicilia, unde faimosul designer italian de modă Giorgio Armani are o casă de vacanță, a devenit inspirația pentru crearea versiunii pentru bărbați și femei a apei de toaletă Acqua di Gio. El a vrut să creeze un parfum dulce și sărat, care combină apa marină, căldura soarelui, condimente exotice, fructe selectate, flori și lemn rare. Ingredientele apei de toaletă Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme lansată în 1996 au fost îmbinate de parfumierul Alberto Morillas.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 4.7

(evaluat de 3x)

  • 100 % dintre clienţi recomandă
  • 3x review

Review 3x


Recenzie client - Compari.ro

In general rezonabil

  • Oferta pe cantitati/ml
  • Livrare fixa
Recenzie client - Compari.ro

Am cumpărat produsul pentru soțul meu.

  • Este un parfum magnific
Recenzie client - Compari.ro

Am vazut parfumul la un prieten si mi-a placut foarte mult.


Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest