Givenchy Givenchy Pour Homme Apă de toaletă pentru bărbați 100 ml

În stoc   |  (ID: 1797)
220,00 LEI
Livrare:
Nu ai găsit nimic? Vezi parfumuri similare ARATĂ-MI RECOMANDĂRILE POTRIVITE

Descriere

un bărbat care este un domn în trup şi suflet. Un bărbat care este elegant, are un stil rafinat și știe ce i se potrivește. Acesta este omul care poartă parfumul deGivenchy Pour Homme al mărcii Givenchy. Un parfum care nu neagă originalitatea și o notă de creativitate a fost creat în 2002. Dezvăluiți lumii personalitatea dvs. excepțională cu parfumul lui Givenchy Givenchy Pour Homme.

Parfumuri elegante

Concertul parfumat imaginativ este lansat de prospețimea mandarinei și grapefruitului, care este combinat cu aroma delicată a violetelor și aroma vetiverului. Aroma intensă de lavandă, care este completată de un vetiver, este situată în inima parfumului. Simfonia parfumului încheie combinația de cedru și labdanum, căldura cedrului va arăta lumii masculinitatea ta, iar aroma delicată de labdanum va sublinia partea ta mai moale, care este periculos de atractivă pentru femei.

Descoperiți mai multe

Loading…
Rating 3.3

(evaluat de 2x)

  • 50 % dintre clienţi recomandă
  • 2x review

Review 2x


Adrian
Recenzie client - Parfimo.ro

calitate/pret rezonabil pt. un Givenchy

  • un miros masculin cu note lemnoase de cedru si accente amarui, cu o persistenta destul de slaba
  • design prea complicat si greoi, doua plastice suprapuse inutil si grosolan care il fac sa para ieftin, daca lasau numai sticla arata mult mai bine, forma e frumoasa dar cand bagi mai mult plastic decat sticla l-ai omorat (design-er nepriceput)...cand l-am primit, am scos tot plasticul de pe ea, am lasat doar capul pulverizator
Recenzie client - Compari.ro

Mi-a plăcut cum miroase.

  • Numai dacă îi place această apă de toaletă.
  • Cred că are tot ce îi trebuie.

Adăugați review și ajutați-i pe alții să aleagă
Transport:
Plată:
Linkuri utile:
Certificate:
Made with by PragueBest